|
![]() |
|
Progressive House / HQ Only Свежая и качественная музыка стиля Progressive House и его подстилей. Запрещено выкладывать рипы, радиозаписи, эдиты и прочий сомнительный материал. Здесь Только качество минимально 192 kbps |
![]() ![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 | ||
Деактивирован
![]() Поблагодарили 561 раз(а) в 18 сообщениях ![]() ![]() |
![]() Flashtronica feat Мотор`ролла - Жар птиця Така вже доля у цієї пісні, що її виконання відбувається дуетно. Спочатку Мотор’ролла записала Жар-Птицю зі своїми канадськими друзями з групи Klooch, а тепер в радіоефірі буде презентовано танцювальну версію треку, створену хмельницькою командою спільно зі столичним електронним проектом Flashtronica. Це вже не перша їхня співпраця. Останнім гучним доробком пари стала пісня Літо Посеред Зими. А тепер на нас чекає і їхня Жар-Птиця, яку не можна навіть назвати просто реміксом. Це справді нова версія композиції. Ідея такої версії зародилася у киян. «Василь з Флештроніки зробив спочатку ремікс, вклав туди вокальний трек, але вокальні акценти не співпадали з тим танцювальним бітом. Тому мені довелося знову заходити в студію і переспівувати все, але вже в іншій манері», - пояснює свою участь у створенні такого варіанту композиції лідер Мотор’ролли Сергій «Сєня» Присяжний. А от все інше лягло на плечі Василя Лозовського, ідеолога і керманича Флештроніки. «Взагалі був іще перший варіант, який розглядав тільки я, бо ані Сєня, ані продюсер мене не підтримав. Це був варіант, в якому у треці взагалі не було приспіву. Але коли він переспівав вокал, якось воно все стало на місця і тепер мені здається, що це найкрутіша частина всього запису», - каже електронник. Послухати весь цей трек в ефірі можна буде від неділі, на коли і запланована його прем’єра. Intrumental extеnded тут |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Неактивирован
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Поблагодарили 101 раз(а) в 12 сообщениях ![]() |
Dub забрал посматрю как народу вкатит или нет ... А МНЕ ПОНРАВИЛСЯ ТРЕК !
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||||||||||||||
Деактивирован
![]() Поблагодарили 561 раз(а) в 18 сообщениях ![]() ![]() |
Это временно)) а инсртрументалку залил, качайте Instrumental Extended |
|||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#8 | ||
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Поблагодарили 15730 раз(а) в 710 сообщениях ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
||
![]() ![]() |