Fresh Records

Fresh Records (https://freshrecords.net/index.php)
-   Pop music (https://freshrecords.net/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Гайтана - Нет родней [2010] (https://freshrecords.net/showthread.php?t=834252)

Datex 03.12.2010 21:34

Гайтана - Нет родней [2010]

Вложений: 1

Цитата:

Нова робота на пісню «Нет родней» - це зимовий подарунок співачки усім закоханим у передсвяткові дні.

Гайтана: «Відео на пісню «Нет родней» стало одним з моїх улюблених. Так чудово передати на екрані усю красу пісні вдається не так часто. Цього разу все дуже гармонійно: і картинка і мелодія. Така собі казка, яку ми намагалися показати – це своєрідний подарунок у ці зимові дні, коли всім хочеться тепла і кохання. Нехай нове відео розтопить усі морози у серцях і принесе тільки теплі емоції!».

Знімав відео для Гайтани молодий талановитий режисер Валерій Нобільський. Це перша робота співачки і Валерія.

Валерий Набільський, режисер кліпу: «Я дуже радий знайомству з Гайтаною та з її командою. Це люди, з якими дуже приємно працювати. Гайтана унікальна співачка, і цю унікальність і красу дуже захотілося передати у новій роботі. Нова сучасна комп’ютерна графіка дозволяє зобразити світ таким, яким його хочемо бачити ми в ці зимові передноворічні дні. Особливістю кліпу «Нет родней» є те, що в ньому все крім Гайтани намальовано».

«Нет родней» - пісня з нового, 5-го студійного альбому Гайтани «Только сегодня». Реліз альбому – у грудні 2010 року.

Гайтана: «Нет родней» - пісня про те, як важливо цінувати відносини з рідними людьми. Адже не буває на землі нічого кращого ніж любов близької людини. Я щаслива, бо знайшла свою рідну людину у цьому світі. Тому бажаю і всім Вам відшукати тих, хто стане для вас вашим Всесвітом!».
Клип

frukt 04.12.2010 12:16

Ответ: Гайтана - Нет родней [2010]

На русском то не судьба была уже текст написать? :lol: Даже Гайтана второй куплет спела на русском! ;)
Не плохой медляк! Понравилось!

Datex 04.12.2010 12:25

Цитата:

Сообщение от frukt (Сообщение 7648772)
На русском то не судьба была уже текст написать? :lol: Даже Гайтана второй куплет спела на русском! ;)

Это ж цитата, а если дословно переводить, то получится не то...
Думаю, что смысл уловить можно :)

Migor 04.12.2010 17:53

Приятнейший медлячек. Песня вся на русском, не понимаю как в первом куплете слышится украинский язык))))

frukt 04.12.2010 18:20

Цитата:

Сообщение от Migor (Сообщение 7655342)
Приятнейший медлячек. Песня вся на русском, не понимаю как в первом куплете слышится украинский язык))))

Сорри, это я просто читал текст автора... вот и навеяло! :lol: :lol: :lol:
Конечно вся песня на русском! :003:

DEEMITRY 04.12.2010 18:39

Отличный медлячек! Забииирааааююююю!!!! Спасибо!

kokosss 04.12.2010 20:38

Отличная песня))) Спасибо)

angeliy 04.12.2010 21:14

Хорошая песенка...спасибо большое )))

Часовой пояс GMT +3, время: 17:44.

vBulletin® 3.6.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: RSN-TeaM (zCarot)