|
![]() |
![]() |
#1 | ||
Неактивирован
![]() ![]() ![]() ![]() Поблагодарили 4908 раз(а) в 265 сообщениях ![]() ![]() ![]() ![]() |
Представляю вам оооооччееееньььь красивую балладу.. ![]() ![]() ![]() Оцените господа.. А так же хотелось бы выделить еще пару треков с этого сборника и соединить их в одну темку..итак: Bajm - Krуtka Historia - красивая баллада в стиле Monrose ![]() ![]() Feel - Jak Aniola Glos - позитивная песенка, вот на подобие кого сделана, не помню сейчас но крутится на уме ![]() ![]() Mateusz Grzeszczak - Wiem Jak To Jest - в стиле RnґB но тоже красивая песенка.. ВАШИ МНЕНИЯ.. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 | ||
Неактивирован
![]() ![]() ![]() ![]() Поблагодарили 4908 раз(а) в 265 сообщениях ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вот пожалуйста ![]() Jak Anioła głos, usłyszałem ją. Powiedziałą: "patrz-tak to on. Na rozstaju drуg stoi dobry Bуg, on rozkaże Ci drogę." Już pod koniec dnia widzę obraz Twуj, widzę miejsca, w ktуrych był, widzę ludzi tłum. Już pod koniec dnia pustej szklanki dźwięk To chyba sen... no,no,no,no,no,no Już pod koniec dnia widzę obraz Twуj W pustej szklance pomarańcze- to dobytek mуj Już pod koniec dnia pustej szklanki dźwięk To chyba sen... Ref. Jak Anioła głos, usłyszałem ją... Już pod koniec dnia widzę obraz Twуj Widzę usta, w ktуrych nieraz swуj topiłem bуl Już pod koniec dnia, słyszę cichy szept. To chyba sen... no,no,no,no,no,no Już pod koniec dnia widzę obraz Twуj, widzę dłonie, czuje serce - to ideał mуj Już pod koniec dnia-lecz nie sam Lecz nie jest sam... Ref. Jak Anioła głos, usłyszałem ją...x2 |
||
![]() ![]() |