23.01.2009, 22:07
|
|
Неактивирован
Поблагодарили 13585 раз(а) в 991 сообщениях
|
Ответ: Айседора - Истерика души [2009]
|
|
Сначала не придал особого внимания, думал девка исполняет.... НО хрен там  загуглил и вот что...
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Чому співака звати Айседора?
Травесті-діва Айседора вже добре відома столичній публіці. Від 2000-го року вона постійно виступає у нічних клубах з власним шоу, яке складається з переспівів світових гітів. «Айседора це і проект і виконавиця — це все разом. Сам проект уже існує майже десять років і більше відомий у нічній сфері. І от отримавши освіту, так звана Айседора сьогодні презентуватиме свою першу пісню на просторах радіоефіру» — каже співачка.
Освіта, про яку згадує Айседора, це навчання в училищі імені Глієра по класу вокалу. А якщо так — то перехід від виконання каверів до власної творчості був лише справою часу. І от цей час настав. Для дебюту було обрано пісню Истерика Души, яка є подарунком співачці. «В першу чергу це подарунок. Подарунок мого дуже близького друга, який цю пісню написав дуже давно. Вона в нього лежала в ящику і тепер настав момент, коли він вирішив її подарувати мені. Пісня мені дуже пасувала по смислу…», — каже Айседора.
Крім того на думку виконавиці, це й ідеальна композиція для дебюту. «Я думаю, що Истерика Души це дуже хороший старт. В тому сенсі, що пісня моторна, легко запам’ятовується, відповідає всім поняттям естрадної пісні на сьогоднішній день. Саме в ній зібрані всі ті якості, які повинен мати стовідсотковий гіт», — переконана діва.
(alnet.com.ua) |
|
 |
|
 |
|
Я офигел когда прочитал
З.Ы на укр. языке.
|
|
|